Ilmanvaihtokanavien vahva ammattilainen

Tekham on vuonna 2001 perustettu LVI-alan yritys. Toimintamme kasvoi pienimuotoisesta ilmanvaihdon asennusaliurakoinnista ja verstastuotevalmistuksesta suoran urakoinnin vahvaksi yhteistyökumppaniksi. Vuonna 2011 siirsimme toimitilamme Vantaan Petikkkoon ja investoimme uusiin tuotannon koneisiin vastataksemme kasvaneeseen kysyntään ja kasvattaaksemme toimituskapasiteettiamme.  Vuonna 2016 lopetettuamme urakoinnin keskityimme verstasosien kuten suorakanavien laadukkaaseen valmistukseen. Yrityksen perustajalla Heikki Hämäläisellä on pitkä ja vahva kokemus verstas- ja työmaa-asennustoiminnasta.

Luotettava kumppani urakointisi tueksi

Toimimme luotettavana ja asiantuntevana kanttikanavien toimittajana vaativassakin kohteessa. Toimintamme keskiössä on kestävien asiakassuhteiden pitkäjänteinen vaaliminen. Kun asioit kanssamme, saat aina parasta mahdollista palvelua. Kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, vastaamme tarpeisiisi ja haluamme luoda kestävää liiketoimintaa pitkällä tähtäimellä. Korkea laatu niin tuotteiden kuin palvelun osalta pitävät meidät oivana kumppanina niin pieniin kuin haasteellisiinkin projekteihin.

Kysy lisää – ota yhteyttä!

Tekham palvelee nopeasti pääkaupunkiseudun rakentajia kuin saneeraajia – palvelemme tarvittaessa myös muualle Suomeen. Kysy lisää, soita tai laita viestiä!

Olemme valintasi silloin, kun haluat varmaa palvelua ja laadukkaan lopputuloksen.